SkyDreamRC. Un produs Blogger.
RSS

QS 8004

Modelul QS 8004 este un elicopter de talie medie, care poate fi utilizat atât în interiorul unei clădiri, cât și în exterior el fiind dotat cu memorie digitală de zbor.

Probabil vă întrebați ce este această memorie digitală de zbor, pai este foarte simplu, dacă în timp ce zbori cu elicopterul să spunem undeva la ,,iarbă verde” și din greșeală opriți rotorul din telecomandă când acesta se află la o altitudine de 30-40 m, el nu se va opri brusc și va cădea ca un meteorit, ci va continua să zboare pentru o scurtă perioadă de timp. Nu pot să garantez că va continua să zboare singur până ajunge la sol, el doar va începe să  reducă viteza  treptat până când se va opri de tot și pur și simplu va cădea ca un pietroi.Această memorie îți acordă șansa să poți să îți readuci elicopterul înapoi pe linia de plutire în timpul zborului.


Până acum am specificat doar că este un elicopter de talie medie, de ce aș începe această postare cu această afirmație, pai este foarte simplu. Când spun elicopter QS 8004 nu mă pot gândi la altceva decât la dimensiunile acestuia de 75*52*29 cm.


 Acest model are 3 canale care îi permite să se deplaseze pe 6 direcții (sus/jos, înainte / înapoi, rotire stânga/dreapta). El este încorporat cu o baterie  Li-Po de 7.5 V, 1500 mAh având o autonomie de 10 (+/- 3) min la turație maximă.


Telecomanda necesită 8 bateri de tip AAA şi conţine şi o comandă care facilitează controlul. În ce fel? Păi are un buton care îl face să se poată controla mai uşor sau mai greu (în funcţie de experienţa fiecăruia). Tehnic schimbă sensibilitatea joystickurilor.



Carcasa sa din metal îi oferă o protecție împotriva loviturilor, de pereți (cum îl lovesc eu mereu) și de prăbușiri, în timp ce rotorul coaxial îi oferă un zbor lin și stabil. Elicopterul mai este prevăzut cu lumini pentru zborul pe întuneric, care pot fi oprite din telecomandă, butoanele pentru oprirea lor sunt situate în conțurile de sus ale telecomenzii, pe timp de zi pot recomanda închiderea lor pentru a economisi bateria elicopterului, și pentru a prelungi durata de zbor a acestuia, mai mult timp de zbor mai multă distracție.
 
 Pachetul standard cuprinde elicopterul, gata de zbor, pale de rezervă , o șurubelniță, un manual de utilizare, acumulator pentru încărcarea elicopterului și un cablu USB.

Pe acest model se poate monta și o cameră tip spion pentru a înregistra zborul efectuat, crezi ca nu ai ce filma ? El poate ajunge și la o distanță de 50m față de utilizatorul acestuia, putând să capteze niște peisaje foarte frumoase, de exemplu un lac pe care ai dori să îl captezi de sus, sa filmezi un cuib de păsări de la același nivel fără să fii nevoit să te urci pe o scară, în copac, sau cine știe pe unde cu o șansă foarte mare de a le speria, cu elicopterul și o camera atașată de el ai putea să faci aceste lucruri cu foarte mare ușurință. Dacă încerci sa filmezi un animal, trebuie sa menții distanța față de ele pentru a nu le speria.
Am găsit pe youtube un videoclip despre felul cum se comportă în timpul zborului.
 Mie îmi pare rău că nu pot să postez un video de al meu deoarece la această dată eu nu mai sunt în posesia acestui elicopter radio comandat foarte plăcut și relaxant.
Până data viitoare va urez un zbor plăcut și multă distracție.
 Daca sunteti interesati lasati un mesaj, sau un mail skydreamrc@yahoo.com
Şi din nou trebuie să menţionez că imaginile din acest post sunt preluate din alte surse.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read User's Comments0